Slaapadvies

Onze slaapadviseurs staan voor je klaar

Het kiezen van de meest geschikte matras, boxspring of het juiste bed is niet altijd makkelijk. Er bestaan oneindig veel mogelijkheden en de juiste keuze is vaak heel persoonlijk. Daarom staan onze gespecialiseerde slaapadviseurs voor je klaar in onze winkel in Roeselare. Ze nemen je mee doorheen de vele opties en helpen je de juiste beslissing te maken. Je kan rekenen op hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, professioneel advies gegarandeerd. 

Wij willen alleen het beste voor jouw nachtrust

Wat is een boxspring en welke matras past hier het beste bij?

Een boxspring is een frame met veren in een gestoffeerd onderstel. Bij het kiezen van een boxspring raden wij altijd aan om voor een pocketverenmatras te gaan. Deze bestaat uit individueel verpakte veren die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen en zo de optimale ondersteuning aan jouw lichaam bieden. Een pocketverenmatras kan bestaan uit verschillende materies waaronder koudschuim, latex, Geltex ® en traagschuim, maar telkens in combinatie met veren.

De keuze van een pocketverenmatras van goede kwaliteit zorgt voor de beste ventilatie en levensduur.

Waarom geen schuimmatras op een boxspring onderstel?

Een schuimmatras bestaat uit koudschuim, latex, traagschuim zonder verencombinatie. Een schuimmatras zorgt voor een eerder doods gevoel. Daarom is de combinatie met een boxspring onderstel niet optimaal voor voldoende ondersteuning.

Een kwalitatieve lattenbodem is opgebouwd uit verschillende zones die reeds aangepast zijn aan het lichaam, hierdoor moet de matras iets ‘minder werk doen’. In dit geval is een schuimmatras wel uiterst geschikt.

Kom langs in onze winkel en stel ons jouw vragen. We helpen je graag verder!